• Institut Làser CIPSA Tractaments facialsInstitut Làser CIPSA
 • Medicina i Cirurgia Estètica Tractaments corporals
 • Gabinet d'estètica Gabinet d'estètica
 • Tractaments facials
  Institut Làser CIPSA

  Amb l’última tecnologia làser, a l'Institut Làser CIPSA oferim solucions per contrarrestar els efectes de l'envelliment, així com corregir petits defectes, cicatrius o taques amb excel.lents resultats, sense necessitat de recórrer a la cirurgia.

  Veure més

 • Tractaments corporals

  Al nostre departament de Medicina i Cirurgia estètica, plàstica i reparadora oferim la solució més adequada en la correcció, reparació i millora corporal amb els profesionals més adients per a cada especialitat.

  Veure més

 • Gabinet d'estètica

  A CIPSA oferim als nostres clients un servei personalitzat combinant el mestratge dels tractaments artesans i les mans expertes dels nostres professionals amb els beneficis de l'aparatologia i tecnologies avançades.

  Veure més

Altres especialitats CIPSA

Medicina Esportiva

Medicina Esportiva

Treballem per a l’orientació, prevenció, tractament i rehabilitació dels efectes de l’exercici esportiu en l’organisme.

Llegir més

Fisioteràpia

Fisioteràpia

A CIPSA - Centre Mèdic Mapfre Salud posem a la teva disposició un complet departament de Fisioteràpia i teràpies manuals.

Llegir més

Podologia

Podologia

Estudi i el remei de les malalties i alteracions que afecten el peu, quan aquest estudi no arriba als límits de la cirurgia menor.

Llegir més

Dietètica i Nutrició

Dietètica i Nutrició

Avaluem, detectem, corregim i supervisem l'alimentació d'acord amb els principis de la prevenció i la salut pública.

Llegir més

Psicologia Clínica

Psicologia Clínica

Oferir una atenció que permeti abordar situacions vitals complexes i ajudar als pacients a assolir el seu benestar personal.

Llegir més

Centre Mèdic Mapfre Salud

Instal.lacions CIPSA

Les nostres instal.lacions ubicades al Centre Mèdic Mapfre Salud, equipades d'aparells amb la tecnologia més avançada per a cada especialitat, disposen de consultes individuals, per garantir la privacitat dels nostres pacients i la confidencialitat de les seves consultes.

Notícies recents

Medicina Estètica Ginecoestètica

Ginecoestètica, una disciplina en alça

Ni esborrar les arrugues de la cara ni modelar la cintura ni desfer-se de la cel·lulitis. Res d'això. L'última tendència en medicina estètica és l'anomenat rejoveniment vaginal...

Llegir més

Medicina Esportiva

“FIT”: Què és estar en forma?

Estar en bona forma física, mitjançant la vida sana, l’alimentació equilibrada i l’exercici programat, és ja un objectiu general a la nostra societat. El concepte “FITNESS”...

Llegir més

Podologia

Cada quant temps he de revisar les meves plantilles?

Generalment quan el podòleg aplica un tractament ortopodològic, és a dir, plantilles, dóna un temps aproximat d'un any per a realitzar una revisió de l'estat del propi pacient...

Llegir més

Rehab Los Angeles